Mer färg

Det går ju inte att komma undan att färg gör en glad. Oavsett om det är röd, lila, grön, rosa eller blå. Det kan vara vilken färg som helst. Men utan färg hade livet varit betydligt tråkigare. Tänk om allting skulle ha varit i samma färg – då hade man tröttnat på den färgen väldigt lätt, och inget hade stuckit ut. Så var inte rädd för att sätta färg på saker och ting.

Det kan vara allt från att måla olika rum i ditt hem i olika färger till att färga håret. Du väljer hur du vill tillsätta mer färg i livet – men det viktiga är att du gör det. Vi lovar att du kommer bli glad och att det kommer att pigga upp dig. 

Gör inget förhastat

Samtidigt är det viktigt att du inte gör något förhastat eller något som du vet att du kommer ångra. Så när du tänker att du ska färga någonting ska du göra det om du vet att du verkligen vill det. Det är klart att det går att göra om, det vill säga om du inte skulle tycka om resultatet. Men du vill inte behöva göra om flera gånger. Det är alltså viktigt att du tänker igenom ditt beslut när det handlar om grejer som är bestående, så som att måla om en vägg. 

Det är ju inte lika lätt att ändra färg på väggarna eller håret som det är att ändra färg på naglarna. Som med mycket annat i livet bör du tänka igenom saker innan du gör det. Men om det känns rätt är det bara att färga på! Färg gör som sagt livet roligare.