Om något saknas i köket

Kanske hade du planerat exakt hur ditt nya kök skulle se ut – men ibland kan det hända att resultat inte blev som du hade tänkt dig. För att inte behöva riva hela köket och göra om det så kan du ta dig an andra trix för att få köket precis som du vill ha det. Oftast handlar det om att lägga till, ta bort eller flytta på något.

Tillbehör som gör livet enklare

Att du inte riktigt är nöjd med ditt kök kan handla om att det inte är så enkelt att göra saker i köket. Du kanske önskar att det fanns en snabb vattenkokare så att du slipper koka vatten i kastrullen varje gång du vill ha te eller ska äta snabbnudlar. 

Eller så skulle tiden i köket bli mycket enklare om du hade en airfryer eller något annat tillbehör som gör matlagningen enklare. Om det är något som saknas i ditt kök så är det inte så svårt att fixa det. Det behöver inte ens vara något stort, utan kan röra sig om något så litet som att köpa ett ställ för dina knivar.

Möblera om

Köket sitter ju oftast fast på en plats. Men något som inte sitter fast i köket är matbordet, stolarna och det du har på köksbänken. Det kan du flytta runt hur mycket du vill tills att du hittar den perfekta platsen. Kanske ska du inte ha brödrosten flera meter ifrån brödkorgen. Något så litet kan göra mycket för ett helt kök.