Enkelt sätt att bli av med mögel på

Det finns några enkla trick som man kan komma långt på här i livet. Exempelvis, om flickvännen kommer och frågar om hon ska använda kajalpenna eller eyeliner? så är det bara att säga att hon ser fantastisk ut oavsett. Det gäller oavsett vad hon frågar gällande kläder, smink eller skor. Ett annat bra trick om du har mögel där hemma på hårda material som glas, bänkskivor och kakel, är att blanda ättika och vatten i en sprayflaska. Blanda, spraya och skrubba med en hård borste tills allting är helt väck.

När man har mögel så ska man inte vänta en enda sekund utan ge sig på området direkt. Personer som utsätter sig för mögel löper risken för att utveckla allergier och andningsproblem, så det är ingenting man ska ta lätt på. Detta tips funkade för husmor och det kommer också att funka för dig! Ibland behöver man inte slösa pengar på dyra produkter och ättika och vinäger är någonting som alltid är bra att ha till hands där hemma.

Det går även att använda vitvinsvinäger eller bikarbonat när det gäller mer porösa material, som till exempel kläder, tapeter, möbler och andra tyger. Ett annat användningsområde för bikarbonat är för att ta bort dåliga lukter. Även havssalt och borax fungerar bra när man vill ta bort mögel, så det är ganska stor chans att du har någonting där hemma redan som du kan använda för att ta bort allt mögel redan idag. Kom ihåg att inte hänga blöta kläder inomhus om du vill undvika mögel i hemmet.