Så får du godast jobbkaffe

När man arbetar måste man ha en god kopp kaffe att förgylla dagen med. Vi som är ute och arbetar på byggplatser landet runt vet hur viktigt det är att man har en riktigt bra termos plus en kaffebryggare av hög kvalitet. Vi har gjort en liten undersökning för att se vilken termos som utsågs till bäst i test 2020. Enligt bäst-i-test.se var Thermos King Flask 2020 hade att erbjuda när det gäller termosar. Här har du termosarnas Rolls Royce. Den är snygg. Den är svart. Och dess värmehållningsförmåga är outstanding. Värt att notera är att detta inte är en ny, trendig produkt, utan en sann klassiker som har tillverkats i fabriken sedan 1929. Innehållet hålls väldigt varmt medan utsidan är sval och skön att hålla i handen.

Allra populärast på PriceRunner är däremot Stanley Legendary Classic Termos 1 L, men Thermos King är en stadig tvåa även där. Bäst-i-test.se utsåg Stanley Adventure Vacuum Bottle till nummer två i sin lista, som liksom vinnartermosen har en väldigt god värmehållningsförmåga. En annan sak som de har gemensamt är att de är lite svåra att rengöra, vilket är ett vanligt problem när det gäller termosar, vattenkokare och kaffemaskiner.

Vi får gå ner till nummer åtta i listan på Bäst-i-test för att hitta en termos som tål maskindisk. Det är Eva Solo To Go Cup, vilket är en mindre termos som bara räcker när man vill hålla sig till en kopp kaffe. Å andra sidan sägs denna mini-termos att ha en begränsad värmehållningsförmåga.